HiBox SmartRoom

Traditionella TV-leverantörer har dominerat marknaden under en lång tid med lösningar som har sålts med minimala anpassningsmöjligheter, omfattande installationer och kunder som blir bundna till långfristiga kontrakt. Detta har uppenbarligen varit en lönsam och skalbar affärsidé -men uppfyllde dessvärre inte sjukhusens behov.

Med Smartroom gör vi tvärtom. Vi erbjuder en modern och innovativ plattform för information och interaktivitet direkt på rummets TV samt externa skärmar där man från samma plattform arbetar med digital skyltning, meddelandehantering och felsökning på skärmnivå.

Lösningen innehåller även möjlighet för gästerna att spegla sina egna enheter mot TVn samt använda webbaserade mobilapplikationer till TV-systemet. Varje sjukhus är unikt. Därför erbjuder vi personlig genomgång av varje projekt där vi tittar vi på den specifika situationen när det gäller nätinfrastruktur, befintliga hårdvara och affärsverksamhet och erbjuder en optimerad, kundanpassad lösning.

Med ett användar-ID och internetanslutning kommer du åt Smartroom från hela världen oavsett om du ska ändra scheman på digitala skyltar, ändra information på patientskärmarna, skicka meddelanden, ladda upp nya filer eller felsöka specifika skärmar.

Begränsa administratörer på funktionsnivå eller nätverksnivå (avdelningsnivå) och säkerställ att du har rätt person på rätt plats. Beroende på hur Ni bygger upp Er anläggning begränsar vi användarna specifikt efter Era önskemål.