Mer än bara TV

Samla sjukhusets skärmar, digitala skyltar och professionella displayer under samma tak med Hospital DMD®. 

MONITORERING

Med hjälp av extern monitorering från det utrymmet patienten är placerad kan personalen övervaka vital information där det önskas oavsett om det är på ett kontor, i ett personalrum eller alldeles utanför patientens rum. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om funktioner och installationsmöjligheter.

ALLMÄNNA UTRYMMEN

Skärmar, displayer, skyltar finns överallt i sjukhusets korridorer och vi kan leverera allt från enklare 10” skärmar till så kallade video walls. Oavsett om kunden önskar en TV i ett väntrum eller en stor videovägg i entrén så samlas skärmarna under samma mjukvarutak och kan administreras från samma plattform.

DIGITALA SKYLTAR

Digital skyltning eller digital signage som det även benämns är ett utmärkt sätt att kunna kommunicera viktig information på ett snabbt och smidigt vis ut på skärmar med möjlighet till drift 24/7. Oavsett om man väljer att använda skyltarna till ett kommunikationsverktyg eller att kapitalisera genom annonseringsmöjligheter så styrs dessa via Smartroom och samlas med alla andra Hospital DMD® skärmar.

SALSSKYLT

Våra 10” salsskyltar är ett sofistikerat upptaget/vänta/stig in anpassat för framtiden. Personalen väljer bland en samling förprogrammerade statusbilder, exempelvis: Upptaget, neutral, smitta, välkommen, skydd krävs m.m. Vad som skiljer dessa 10” skärmar från resten av marknaden är möjligheten till integrationer med brandlarm, RSS feed, meddelandefunktioner, kösystem m.m.

KONST

Att använda digital konst har många fördelar, det digitala elementet gör att man kan gå ifrån det statiska och blanda rörlig grafik, interaktiva delar med statiska bilder samt att man kan ge plats åt fler konstnärer och flytta konsten mellan olika skärmar när, och hur man vill.

Med Hospital DMD® slipper man hålla koll på olika CMS och inloggningsuppgifter, allt finns i Smartroom.